fbpx
  •   +389 2 3099 500

Prof. Dr. Jovica Ugrinovski

Informacion për doktori

Prof. Dr. Jovica Ugrinovski
Neurokirurg
Neurokirurgjia
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Edukimi

1993
Fakulteti i Mjekësisë- Shkup, profesor ordinar i neurokirurgjisë
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ –Shkup, R. e Maqedonisë
1983
Mjekë i neurokirurgjisë – Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ –Shkup, R. e Maqedonisë
1978 - 1979
Kualifikim në fushën e neurokirurgjisë
L’Hopital Pitie – Paris, reparti i neurokirurgjisë
Kurse postdiplomike në EANS
Monpenje, Mançester, Bratisllav
1975
Specialist i neurokirurgjisë – Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ –Shkup, R. e Maqedonisë
1970
Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ –Shkup, R. e Maqedonisë

Eksperienca Profesionale

2010 - momentalisht
Spitali klinik „Axhibadem Sistina“
Reparti i neurokirurgjisë, neurokirurg
1979 - 1980
Spitali i përgjithshëm – Derna, Libi
Reparti i neurokirurgjisë, specialist i neurokirurgjisë
1970 - 1975
Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e neurokirurgjisë, specialist

Anëtare në

- Shoqata Europiane e shoqërisë neurokirurgjike (EANS)

Gjuhë të huaja
Anglish Frëngjisht