fbpx
  •   +389 2 3099 500

D-r Anica Haxhi – Petrusheva Janakieviq

Informacion për doktori

D-r Anica Haxhi – Petrusheva Janakieviq
Specialiste e mjekësisë fizikale dhe rehabilitimit
Mjekësia fizikale dhe rehabilitim
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2008
Specialiste e mjekësisë fizikale dhe rehabilitimit – Shkup
Universiteti Shën Kirili dhe Metodi – Shkup, R. e Maqedonisë
2000
Fakulteti i Mjekësisë – Shkup
Universiteti Shën Kirili dhe Metodi – Shkup, R. e Maqedonisë

Eksperienca Profesionale

2013 - në vazhdim
Spitali Klinik Axhibadem Sistina
Reparti i mjekësisë fizikale dhe rehabilitimit
2008 – 2013

ISHP Rehamedika – ordinancë specialiste e terapisë fizikale dhe rehabilitimit – Shkup

2002 - 2008
SHMMQSH – Dr. Pançe Karaxhozov– Shkup – arsimtare e lëndëve shkencore

Anëtar në

Shoqata Evropiane e Fizioterapistëve (ESPRM)

Gjuhë të huaja

Anglisht