fbpx
  •   +389 2 3099 500

Dr. Deva Petrova

Informacion për doktori

Dr. Deva Petrova
Onkologe radioterapiste
Onkologji dhe radioterapi
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2012 - momentalisht
Studime të doktoraturës - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë
2011
Asistente në radioterapi dhe onkologji, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë
2008
Asistente e re në radioterapi dhe onkologji, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë
2005
Speciaiste në radioterapi dhe onkologji, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë
2000
ESTRO /IAEA – trajnim në fushën e radiologjisë
Bratisllavë, Sllovaki
1996
Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ –Shkup, R. e Maqedonisë

Eksperienca Profesionale

2013 - momentalisht
Spitali klinik „Axhibadem Sistina“
Reparti i onkologjisë dhe radioterapisë, udhëheqëse e repartit
2009
Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e onkologjisë dhe radioterapisë – Shkup, reparti për trajtim të kancerit në gjinjë, udhëheqës
2000 - 2013
Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e onkologjisë dhe radioterapisë – Shkup

Anëtare në

- Shoqata e onkologëve dhe radioterapistëve në Republikën e Maqedonisë
- Asociacioni Evropian i onkologëve medicinal - ESMO.

Gjuhë të huaja
Anglisht