fbpx
  •   +389 2 3099 500

Dr. Dushko Mihajloski

Informacion për doktori

Dr. Dushko Mihajloski
Specialist radiolog
Radiologjia diagnostike dhe intervente
Axhibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2004
Specialist i radiologjisë, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ –Shkup, R. e Maqedonisë
1996
Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ –Shkup, R. e Maqedonisë

Eksperienca Profesionale

2010 - сега
Spitali klinik „Axhibadem Sistina“
Reparti i radiologjisë diagnostike dhe intevente, radiolog, udhëheqës i repartit të radiologjisë
2008 - 2010
Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e radiologjisë, radiolog, udhëheqës i repartit të neuroradiologjisë diagnostike
2004 - 2010
Asistent, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ –Shkup, R. e Maqedonisë
1999 - 2010
Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e radiologjisë, radiolog

Gjuhë të huaja
Anglisht