fbpx
  •   +389 2 3099 500

Prof. Dr. Kiril Lozance

Informacion për doktori

Prof. Dr. Kiril Lozance 
Specialist traumatolog
Traumatologjia
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

1993
Doktor shkencash në fakultetin e Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë
1983
Specialist i neurokirurgjisë - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë
1976
Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë

Eksperienca Profesionale

2011 - momentalisht
Spitali klinik „Axhibadem Sistina“
Reparti i neurokirurgjisë
2005
Profesor ordinar, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë
1977 - 2011
Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e neurokirurgjisë

Anëtare në

- EANS, WFNS, CNS - USA

Gjuhë të huaja
Anglish