fbpx
  •   +389 2 3099 500

Dr. Liljana Muratovska

Informacion për doktori

Dr. Liljana Muratovska
Specialiste e mjekësisë nukleare
Mjekësia nukleare
Axhibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2008
Kualifikim në fushën e inçizimit molekular dhe mjekësisë nukleare
Bolonjë, Itali
2007
EANM kualifikim në PET/KT në fushën e onkologjisë
Vien, Austri
2004
Specialiste e mjekësisë nukleare - Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ –Shkup, R. e Maqedonisë
2003
IAEA kualifikim për Prodhim dhe kontroll të preparateve farmaceutike
Universiteti katolik – Romë, Itali, Reparti i mjekësisë nukleare
2003
Kurs regjional për aplikimin e teknikave radionuklide të nefro-urologjisë
(ESNM- Fakulteti Evropian i mjekësisë nukleare) Limasol, Qipër
1999
Kurs regjional për aplikimin e teknikave radionuklide të nefro-urologjisë
(ESNM- Fakulteti Evropian i mjekësisë nukleare ) Ljubljanë, Slloveni
1994
Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ –Shkup, R. e Maqedonisë

Eksperienca Profesionale

2010 - momentalisht
Spitali Klinik Axhibadem Sistina
Reparti i mjekësisë nukleare, specialist i mjekësisë nukleare
1997 - 2010
Instituti i patofiziologjisë dhe mjekësisë nukleare – Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ –Shkup, R. e Maqedonisë

Anëtare në

- Shoqata e mjekëve të Maqedonisë
- Oda e mjekëve maqedonas
- Shoqata e mjekësisë nukleare së R. së Maqedonisë
- Shoqata maqedonase e fiziologjisë dhe antropologjisë
- Shoqata Botërore dhe Europiane e mjekësisë nukleare

Publikime

Bashkë-autore e librit me ushtrime për patofiziologji të përgjithshme dhe speciale për studentët e mjekësisë së përgjithshme, 2006.

Gjuhë të huaja
Anglisht
Italisht