fbpx
  •   +389 2 3099 500

Dr. Lulzim Agai

Informacion për doktori

Dr. Lulzim Agai
Neurokirurg
Neurokirurgjia
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2012
Kualifikim në neurokirurgji
Prof. Roman Boshnjak Qendra Klinike në Ljubljanë, Slloveni
2011
Neurokirurgji eksperimentale dhe neuroanatomi – Prof. Bart Nutin
Leven, Belgjikë
2006
AKH
Vienë, Austri
2006
Kualifikim në neurokirurgji –
Prof.Vinko Dolenc, Qendra Klinike Ljubljanë, Slloveni
1996
Specialist i neurokirurgjisë - Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë
1996
Kualifikim në neurokirurgji -
Spitali Shën Marien Lunen, Gjermani
1990 - 1994
Specialist i neurokirurgjisë
Spitali Klinik „ Sestre Milosrdnice“Zagreb, R. e Kroacisë
1987
Fakulteti i Mjekësisë
Universiteti i Prishtinës

Eksperienca Profesionale

2014 - 
Spitali Klinik Axhibadem Sistina
Reparti i neurokirurgjisë, specialist i neurokirurgjisë
2011 - 2014
Spitali i përgjithshëm Remedika - Shkup Reparti i neurokirurgjisë, specialist i neurokirurgjisë
2000 - 2011
Qendra Klinike Universitare- Shkup
Reparti i neurokirurgjisë, specialist i neurokirurgjisë
1994 - 1996
Qendra Klinike Universitare- Shkup
Reparti i neurokirurgjisë, specializant
1990 - 1994
Spitali Klinik „ Sestre Milosrdnice “
Reparti i neurokirurgjisë, specializant
1989 - 1990
Qendra Klinike - Prishtinë
Reparti i neurokirurgjisë, specializant
1987 - 1989
Qendra shëndetësore - Prishtinë Mjek i përgjithshëm

Gjuhë të huaja

Maqedonisht
Anglisht
Gjermanisht
Italisht