fbpx
  •   +389 2 3099 500

Dr. Maja Kaliçanin Markovska

Informacion për doktori

Dr. Maja Kaliçanin Markovska
Specialiste ortopede
Ortopedi dhe traumatologji
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2008
Asistente e ortopedisë, Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë
2002
Specialiste e ortopedisë në Fakultetin e Mjekësisë – Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë
2002
Ultrasonografi e kryçeve të fëmijëve, Klinika e sëmundjeve ortopedike
Stolzalpe, Austri – Prof.Dr. R.Graf
1994
Fakulteti i Mjekësisë – Shkup, R. e Maqedonisë
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë

Eksperienca Profesionale

2010 - momentalisht
Spitali klinik „Axhibadem Sistina“
Reparti i ortopedisë dhe traumatologjisë
1995 - 2010
Klinika e sëmindjeve ortopedike - Shkup
Qendra Klinike Universitare - Shkup

Çertifikatat

- Çertifikat për ultrasonografi të kryçeve të fëmijëve, Klinika e sëmundjeve ortopedike në Stolzalpe, Austri – Prof.Dr. R.Graf
- Diplomë Europiane të ortopedisë së fëmijëve - 2013

Anëtare në

- MAOT, EFFORT, BUON, ISTMUS, SHMM, MCM, Kryqi i Kuq i Maqedonisë

Gjuhë të huaja
Anglisht