fbpx
  •   +389 2 3099 500

Dr. Mihajlo Ivanovski

Informacion për doktori

Dr. Mihajlo Ivanovski
Specialiste traumatologe
Ortopedi dhe traumatologji
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2010
Specialist i kirurgjisë së përgjithëshme – Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë
2005
Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë

Eksperienca Profesionale

2010 - momentalisht
Spitali klinik „Axhibadem Sistina“
Reparti i ortopedisë dhe traumatologjisë
2006 - 2010
Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e kirurgjisë së qytetit – Shkup, vullnetar – reparti i traumatologjisë

Edukimi shtesë

- Spitali Universitar – Valjadolid, Spanjë
- Spitali „Shëm Bambino“ – Katanija Sicili, Itali
- “Southwestern Center for orthopedic Surgery, Sportstraumatology” – Shtutgard, Gjermani
- Endoprotetika në kryçe dhe gjunjë – “ Stolzalpe”, Austri

Anëtare në

- Shoqata maqedonase e Ortopedisë dhe Traumatologjisë ( МАОТ )
- АО fondacioni
- Asociacioni ndërkombëtar i Artroskopisë
- Kirurgjia e gjunjëve dhe mjekësia ortopedike sportive ( ISAKOS )
- Asociacioni Europian për kirurgji të gjunjëve
- Traumatologjia sportive dhe artroskopia (ESSKA )

Gjuhë të huaja
Anglisht