fbpx
  •   +389 2 3099 500

Dr. Neda Trajkovska

Informacion për doktori

Dr. Neda Trajkovska
Specialiste traumatologe
Traumatologji
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2011
Specialiste e kirurgjisë së përgjithshme
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë
2004
Fakulteti i Mjekësisë – Shkup, R. e Maqedonisë
Universiteti „Shën Kirili dhe Metodi“ – Shkup, R. e Maqedonisë

Eksperienca Profesionale

2011 - momentalisht
Spitali klinik „Axhibadem Sistina“
Reparti i traumatologjisë, kirurg
2008
Klinika e traumatologjisë dhe ortopedisë St. Georg, Leipzig, Gjermani
2004-2011
Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e traumatologjisë

Anëtare në

- Shoqata maqedonase e ortopedëve dhe traumatologëve (MAOT)
- AO Trauma,
- AO Spine,
- Spine Experts Group (SEG)

Gjuhë të huaja
Anglisht