fbpx
  •   +389 2 3099 500

Monitorimi intraoperativ neurofiziologjik

Tek të gjitha llojet e intervenimeve kirurgjike, përdoret monitorimi neurofiziologjik i cili mundëson lokalizimin e saktë të nervave, rrugëve nervore dhe bërthamës në palcën kurrizore. Falë këtij monitorimi të sofistikuar, kirurgët kanë një pamje të saktë të palcës kurrizore duke bërë të mundur minimizimin e dëmtimeve të nervave dhe strukturave të tjera.