fbpx
  •   +389 2 3099 500

Lëndimet e shtyllës kurrizore

Lëndimet akute të shtyllës kurrizore veçanërisht nëse janë të shoqëruara me lëndime të palcës kurrizore, paraqesin një problem të madh kirurgjik, problem i cili kohët e fundit është bërë gjithnjë e më aktual. Falë përvojës dhe qëndrimit multidisipliar i qendrës spinale në ‘Acibadem Sistina’trajtohen lëndime të shtyllës dhe palcës kurrizore duke mundësuar shërimin pa dhimbje të frakturave. Këtu përfshihen: diagnoza, riparimi anatomik, dekompresioni i kanalit të shtyllës kurrizore, si dhe stabilizimi i shtyllës kurrizore duke e fiksuar atë.