fbpx
  •   +389 2 3099 500

Trajtimi i tumoreve primare dhe metastatike

Në trajtimin e tumoreve të shtyllës kurrizore, kryhet trajtimi onkologji, radioterapeutik dhe kirurgjik. Zgjedhja e parë e trajtimit është kirurgjia e cila përfshin mënjanimin e gjërë të masës së tumorit deri tek indi i shëndetshëm. pasi të jetë mënjanuar tumori, bëhet rekonstruktimi dhe fiksimi i shtyllës kurrizore. Pas trajtimit kirurgjik, në varësi të tumorit dhe parametrave të tjera, zbatohet trajtimi onkologjik dhe radioterapeutik.