fbpx
  •   +389 2 3099 500

Tomografia kompjuterike (CT 128 slice)

Falë kombinimit të rrezeve – X dhe teknologjisë kompjuterike, tomografia kompjuterike paraqet një diagnozë të saktë dhe të detajuar ndryshe nga radiologjia. Tomografia kompjuterike është e shpejtë, e sigurt, metodë pa dhimbje e cila mund të kombinohet me teste të tjera diagnostikuese për të marrë një diagnozë të saktë. KT scan rekomandohet për diagnostikimin e hernies diskale, stenozës spinale, nervit shiatik, skoliozës, kifozës.  Shërben edhe për diagnozën e tumorit apo infeksioneve të shtyllës kurrizore.