fbpx
  •   +389 2 3099 500

Ftesë për simpozium mbi temën ‘përqasje e përparuar në trajtimin e patologjisë spinale’

Spitali klinik ‘Acibadem Sistina’ më 20.12.2014 (të shtunën) duke filluar nga ora 09:00 do të mbajë simpozium mbi temën ‘Përqasje e përparuar në trajtimin e patologjisë spinale’.

Në këtë simpozium do të mbajnë fjalim specialistët më të lartë të Qendrës spinale në ‘Acibadem Sistina’ ndërkohë që i ftuar special do të jetë Dr. Ahmet Alanay, specialist në fushën e ortopedisë dhe traumatologjisë në Grupimin shëndetësor ‘Acibadem’.

Simpoziumi është i akredituar nga Shoqata Mjekësore e Rep. Maqedonisë.

Të gjithë të interesuarit janë të detyruar të konfirmojnë praninë e tyre në numrin e telefonit

+ 38970 318 104 ose në adresën e email-it: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Shkarkoni ftesën me agjendën e detajuar të kësaj veprimtarie.