fbpx
  •   +389 2 3099 500

Hapi i parë për trajtimin e problemeve me shtyllën kurrizore është trajtimi jo kirurgjik.  Ky lloj trajtimi përfshin terapi me ilaçe, kontrollin e dhimbjeve, imobilizim dhe terapi fizikale. Të gjitha këto shërbime janë në dispozicion të Qendrës spinale të Spitalit klinik ‘Acibadem Sistina’.