fbpx

Тим доктори


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/spinemk/public_html/modules/mod_dropdownarticles/mod_dropdownarticles.php on line 19

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/spinemk/public_html/modules/mod_dropdownarticles/helper.php on line 28

Д-р Душко Михајлоски

Информации за лекар

Д-р Душко Михајлоски 
Специјалист радиолог
Дијагностичка и интервентна радиологија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

2004
Специјалист по радиологија Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1996
Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

Работно Искуство

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за дијагностичка и интервентна радиологија,радиолог, шеф на оддел за радиологија
2008 - 2010
Универзитетски Клинички Центар - Скопје
Клиника за радиологија,радиолог, Шеф на оддел за дијагностичка неврорадиологија
2004 - 2010
Медицински факултет – Скопје, Асистент
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
1999 - 2010
Универзитетски Клинички Центар - Скопје
Клиника за радиологија, радиолог

Странски Јазици

Англиски