fbpx

Тим доктори


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/spinemk/public_html/modules/mod_dropdownarticles/mod_dropdownarticles.php on line 19

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/spinemk/public_html/modules/mod_dropdownarticles/helper.php on line 28

Д-р Љуљзим Агаи

Информации за лекар

Д-р Љуљзим Агаи
Неврохирург
Неврохирургија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

2012
Усовршување по неврохирургија Проф. Роман Бошњак
Клинички центар Љубљана, Словенија
2011
Експериментална неврохирургија и невроанатомија – Проф. Барт Нутин
Лувен, Белгија
2006
АКХ
Виена, Австрија
2006
Усовршување по неврохирургија – Проф. Винко Доленц,
Клинички центар Љубљана, Словенија
1996
Специјалист по неврохирургија - Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј Скопје, Р. Македонија
1996
Усовршување по неврохирургија -
Болница Св. Мариен Лунен, Германија
1990 - 1994
Специјализација по неврохирургија
Клиничка Болница „ Сестре Милосрднице“Загреб, Р. Хрватска
1987
Медицински факултет
Универзитет Приштина

Работно Искуство

2014 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за неврохирургија, специјалист по неврохирургија
2011 - 2014
О.Б. Ремедика - Скопје
Оддел за неврохирургија, специјалист по неврохирургија
2000 - 2011
Универзитетски клинички центар - Скопје
Оддел за неврохирургија, специјалист по неврохирургија
1994 - 1996
Универзитетски клинички центар - Скопје
Оддел за неврохирургија, специјализант
1990 - 1994
Клиничка болница „Сестре Милосрднице“
Оддел за неврохирургија, специјализант
1989 - 1990
Клинички центар - Приштина
Оддел за неврохирургија, специјализант
1987 - 1989
Здравствен дом - Приштина
Општ лекар

Странски Јазици

Англиски