fbpx

Тим доктори


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/spinemk/public_html/modules/mod_dropdownarticles/mod_dropdownarticles.php on line 19

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/spinemk/public_html/modules/mod_dropdownarticles/helper.php on line 28

Д-р Аница Хаџи – Петрушева Јанкијевиќ

Информации за лекар

Д-р Аница Хаџи – Петрушева Јанкијевиќ
Специјалист по физикална медицина и рехабилитација
Физикална медицина и рехабилитација
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

2008
Специјалист по физикална медицина и рехабилитација - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија
2000
Медицински факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј – Скопје, Р. Македонија

Работно Искуство

2013 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за физикална медицина и рехабилитација,
2008 – 2013

ПЗУ Рехамедика – специјалистичка ординација по физикална медицина и рехабилитација – Скопје

2002 - 2008
СМГУГС – Д-р Панче Караѓозов – Скопје – наставник по стручни предмети

Членство

Европското Здружени на Физијатри (ESPRM)

Странски Јазици

Англиски