fbpx

Тим доктори


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/spinemk/public_html/modules/mod_dropdownarticles/mod_dropdownarticles.php on line 19

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/spinemk/public_html/modules/mod_dropdownarticles/helper.php on line 28

Д-р Милчо Демерџиев

Информации за лекар

Д-р Милчо Демерџиев
Специјалист невролог
Неврологија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

1993
Специјалист по неврологија
Клиника за Неврологија, Медицински факултет, Скопје, Р. Македонија
1986
Медицински Факултет - Скопје
Универзитет„ Св. Кирил и Методиј“ - Скопје, Македонија

Работно Искуство

2010 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Специјалист невролог
1995-2010
ПЗУ – НЕУРОЛАБ, Р. Македонија
Специјалист невролог
1993-1995
Медицински Факултет, Скопје, Р. Македонија, асистент по неврологија
Универзитет„ Св. Кирил и Методиј“ - Скопје, Македонија
1988-1993
Универзитетски Клинички Центар - Скопје
Клиника за Неврологија, специјализант по неврологија

Публикации

2004
Коавтор на книгата „ЕПИЛЕПСИИ“
Епилептични синдроми и болести поврзани со епилепсиите
Милчо Демерчиев и Радослав Наумовски
2007
Коавтор на книгата „ЕЛЕКТРОДИЈАГНОСТИКА НА НЕВРОМУСКУЛНИТЕ БОЛЕСТИ“
Милчо Демерчиев и Радослав Наумовски

Странски Јазици

Англиски