fbpx

Тим доктори


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/spinemk/public_html/modules/mod_dropdownarticles/mod_dropdownarticles.php on line 19

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/spinemk/public_html/modules/mod_dropdownarticles/helper.php on line 28

Д-р Татјана Чепреганова - Чанговска

Информации за лекар

Д-р Татјана Чепреганова - Чанговска
Специјалист по неврологија
Неврологија
Аџибадем Систина 

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

2014
Доктор по медицински науки - Медицински Факултет- Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј - Скопје
2007
Магистер - Медицински Факултет - Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј - Скопје
2003
Специјализација по неврологија, Медицински Факултет, Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј - Скопје
1996
Медицински Факултет, Скопје
Универзитет Св. Кирил и Методиј - Скопје

Работно Искуство

2014 - сега
Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за неврологија, специјалист по неврологија
1998 - 2014
Универзитетски клинички центар - Скопје Клиника за неврологија,
специјалист по неврологија
1998
Про – Медика, Скопје
Невролог

Членство

- Светско невролошко здружение
- Европско здружение на епилепсија
- Здружение на лига за борба против епилепсија на РМ
- Македонско лекарско друштво

Странски Јазици
- Англиски,
-Грчки