fbpx

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/spinemk/public_html/modules/mod_dropdownarticles/mod_dropdownarticles.php on line 19

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/spinemk/public_html/modules/mod_dropdownarticles/helper.php on line 28

Симптомите на разни состојби и повреди на ’рбетот можат да се манифестираат на повеќе начини, така што многу е важнo прецизнотo дијагностицирање на потеклото на болката во грбот или вратот, рацете или нозете. Спиналниот центар при Клиничката болница „Аџибадем Систина“ поседува најсовремена опрема за дијагноза и третман во регионот, како и искусен тим специјалисти. Во Спиналниот центар добивате точна и прецизна дијагноза, што претставува круцијален чекор за понатамошно соодветно лекување и грижа.