fbpx

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/spinemk/public_html/modules/mod_dropdownarticles/mod_dropdownarticles.php on line 19

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/spinemk/public_html/modules/mod_dropdownarticles/helper.php on line 28

Прв чекор во лекувањето на проблемите со `рбетот е нехируршки третман. Овие третмани може да вклучат медикаментозна терапија, контрола на болката, имобилизација или физикална терапија. Сите овие услуги се достапни во Спиналниот центар во Клиничката болница „Аџибадем Систина“.

Пристапот во дијагностиката и лекувањето на спиналната патологија секогаш е мултидисциплинарен. Ова е дел од тимот на Спиналниот центар во дискусија како да се одбере најдоброто за пациентот. Заедно секогаш сме подобри.