fbpx
  •   +389 2 3099 500

D-r Milço Demerxhiev

Informacion për doktori

D-r Milço Demerxhiev
Specialist neurolog
Neurologji
Axhibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

1993
Specialist i neurologjisë
Klinika e Neurologjisë , Fakulteti i Mjekësisë, Shkup, R. e Maqedonisë
1986
Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti Shën Kirili dhe Metodi – Shkup

Eksperienca Profesionale

2010 – në vazhdim
Spitali Klinik Axhibadem Sistina
Specialist neurolog
1995-2010
SHSHP – NEUROLAB, R. e Maqedonisë
Specialist neurolog
1993-1995
Fakulteti i Mjekësisë, Shkup, R. e Maqedonisë, asistent i neurologjisë
Universiteti Shën Kirili dhe Metodi – Shkup
1988-1993
Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e Neurologjisë, specializant në neurologji

Publikime

2004
Ko-autor i librit „EPILEPSIA“
Sindrome të epilepsisë dhe sëmundje të lidhura me epilepsinë
Milço Demerxhiev dhe Radoslav Naumovski
2007
Ko-autor i librit „ELEKTRODIAGNOSTIKA E SËMUNDJEVE NEUROMUSKULARE“
Milço Demerxhiev dhe Radoslav Naumovski

Gjuhë të huaja
Anglisht